Årets hjælper 2015

Mette Haack
- Har bidraget til stort set alle vores stævner
- En kanon hjælper
- Har altid JA hatten på
- Har evnen til at inspirere andre
- Ligger et kæmpe arrangement i klubben
 

 
 
Årets hjælper - regler mm.

Der er udlovet en fed præmie til den hjælper, der hjælper aller mest til stævnerne i løbet af året! (Sportsudvalg og caféudvalg kan ikke deltage!)

Jeps - interessen er vakt - men hvordan vinder man så, tænker du sikkert?
For at være med i opløbet om at blive ÅRETS HJÆLPER er det ret simpelt: jo mere du hjælper, jo flere point optjener du! Det er da til at forstå?  ?

Reglerne er ligeså simple - for hver 2 timers hjælpevagt du har, får du tildelt 1 point (dvs. 2 timers hjælp = 1 point). Så er der sikkert nogen der tænker; "jamen jeg kan jo ikke hjælpe under stævnerne, men jeg bager altid til caféen?" - I kan også være med!!!!
- 2 timers skriver/port/banepersonale/café-vagt: 1 point
- Bage kage/pølsehorn/boller/mm.: 1 point
- Hjælpe til klargøring fredag 2 timer: 1 point
Stadig med? Super!

Hvem kan deltage, spørger du så nok om? ALLE der er medlem af ÅSRK, kan optjene point til ÅRETS HJÆLPER.
Er du så typen, der er god til at sætte folk omkring dig i gang? Så skal du læse videre: Tager du nemlig din far, mor, søster, bror, kæreste, bedstemor, m.fl. med ud og får dem til at varetage en af ovenstående hjælpefunktioner, så får DU et point fra dem! Eneste forudsætning er, at de hjælper til stævnet med en af hjælper-opgaverne OG at de ikke er medlem af klubben! (Ex: Brith får sin kæreste til at bage pølsehorn, så får hun 1 point, da han ikke er medlem og han gør det "for" Brith).

Man kan altså kun optjene point, såfremt at man er medlem. Point knyttes altid til den person, der har udført opgaven, medmindre at personen ikke er medlem, så kan pointet overgå til den, som har sat personen i gang/taget personen med! Point oversigten vil løbende blive holdt opdateret af Sportsudvalget og man vil kunne følge med på hjemmesiden.

Vi glæder os HELT VILDT med de fedeste stævner, de sejeste ekvipager og de uden tvivl bedste hjælpere - det er nemlig indbegrebet af ÅSTRUP SPORTSRIDEKLUB