🐎 Oplev Magien af Ridelejr hos Åstrup Sportsrideklub! 🌟

Tag med os på et eventyr i sadlen og skab minder for livet ved Åstrup Sportsrideklubs ridelejr! Vi byder velkommen til ridelejr i uge 27, 28, 29 og 32, hvor vi tilbyder en unik oplevelse for ryttere på alle niveauer.

For Alle Niveauer:

Uanset om du er begynder eller øvet på din egen pony, har vi et program skræddersyet til dig. Vores dygtige instruktører vil sørge for, at du får den rette udfordring og udvikling, uanset erfaring.

Heldags- eller Dagsridelejr:

Vælg den form, der passer bedst til dig! Vi tilbyder både heldagsridelejr og dagsridelejr, så du kan tilpasse din oplevelse efter dine behov.

Overnatning på Rideklubben:

For de tre af ugerne (27, 28 og 32) har du mulighed for at forlænge din rideoplevelse og overnatte på rideklubben. Oplev den helt særlige atmosfære, når hestesnøften blander sig med lyden af gode venskaber.

Skab Uforglemmelige Øjeblikke:

Ridelejren hos Åstrup Sportsrideklub er ikke kun en oplevelse i sadlen. Det er også en mulighed for at danne tætte bånd og skabe uforglemmelige venskaber. Sammen vil vi skabe en atmosfære af fællesskab og sjov, hvor alle er velkomne.

Tag din egen hest med på ridelejr

Det er muligt at tage din egen hest/pony med på ridelejren. Medbringer man selv hest, kommer den efter ønske til enten at stå på døgnfold med de andre fremmede heste, eller stå på boks og komme på enefold nogle timer om dagen. Der er meget lidt græs på gæstefoldene, så man skal tilregne at fodre med supplerende hø på folden. Man medbringer selv foder og hø. At medbringe sin hest sker på eget ansvar. Hesten skal have et pas og være vaccineret og ormebehandlet. 

Tilmeld Dig Nu:

Gør klar til sommerens højdepunkt! Tilmeld dig Åstrup Sportsrideklubs ridelejr og deltag i en fantastisk uge fyldt med heste, sjov og venskaber. Reserver din plads nu og glæd dig til at være en del af noget helt særligt. 

Tilmelding foregår via 'events' på hjemmesiden. 

Der betales et depositum på 1000,- for at reservere en plads på ridelejr i uge 27,28 og 32. Senest d. 1/6-24 betales det fulde beløb. Depositum på 1000,- betales ikke tilbage ved framelding.  Framelder man sig efter d. 1/6, betales det fulde beløb ikke tilbage. Tilmelder man sig efter d. 1/6-24 betales det fulde beløb.

 

Vi ser frem til at dele rideglæde, smil og fantastiske øjeblikke med dig på Åstrup Sportsrideklubs ridelejr!

🌈🏇 Ridelejr - Hvor Drømme og Heste Mødes! 🏇🌈

 

 

Datoer og pris

 

Ridelejr uge 27: Mandag d. 1/7 kl. 9.00 til fredag d. 5/7 kl. 16.00. 

Pris: 3.300,- inkl. alt.

(Øvet)

Ridelejr uge 28: Mandag d. 8/7 kl. 9.00 til fredag d. 12/7 kl. 16.00. 

Pris: 3.000,- inkl. alt.

(Let øvet) 

Dagsridelejr uge 29: Mandag d. 15/7 kl. 10.00 til tirsdag d. 16/7 kl. 15.00.

Pris: 800,- inkl. alt

(Begynder)

Ridelejr uge 32: Mandag d. 5/8 kl 9.00 til fredag d. 9/8 kl. 16.00.

Pris: 3600,- inkl. alt

(Privatryttere og parter)